teisipäev, 17. juuni 2014

16. juuni - COOKING LESSONS

Tänane tööülesanne on sarnaselt eelmise nädala maasikateemale jätkata ploomide, aprikooside ja põldmarjadega.
Koguda kokku huvitav info nende viljade kohta, uurida erinevaid kasutamisvõimalusi, pakkuda välja mõned huvitavad retseptid. Lubatud on kaugenemine Malta rahvusköögist, sest asja idee on võimalikult huvitavalt pakkuda kohaliku farmi viljasid.
Omavahel suheldakse ja täpsustatakse asju hästi palju. Väga sõbralikult ja samas konkreetselt.
Paralleelselt erinevate viljade teemanädalatega kavandame ka kokanduskursuseid. Paneme Dorianne'iga kokku ürituse kava, sihtgruppi, aegasid, retsepte. Need on puhtalt Malta köögi propageerimiseks ja toitude valmistamise õpetamiseks. Lisame ka meelelahutusliku dimensiooni. Ja kalli õe kommentaaride põhjal soovitan balbuljata kursuselt välja jätta. Teeme liha!

Nagu nii mõnedki korrad varem, teen koduteel peatuse Mdinas. Õhtuti on see niivõrd tore paik jalutamiseks.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar