teisipäev, 17. juuni 2014

6. juuni - Z REPORTS

Hommik tööl algab tegusalt. Saan kätte arvuti, tšekirullid ja ülesanded.
Eesmärk on teha kassa käibe aruanded jaanuarist maini, ehk kogu restorani lahti oleku ajast, asja ilmestamiseks lisan lõppu ka mõned graafikud erinevate kuude käivetest.
Tšekid, arved ja kontoritöö restorni laua taga.
Jätkuvad ka Malta köögi testimised. Heli tegi väljasõidu gliffidele ja lõunatab meie restoranis. Tema valikuks on babuljata (köögivili klopitud munaga), minule timpana (pasta tomatikastmes - iga poisterahva ettekujutus tõelisest söögist).
Pärast põhirooga on muidugi magustoit. Valik on lai ja saab oma silmaga vaadata, mida eelistada.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar