esmaspäev, 30. juuni 2014

30. juuni - AINULT 3 PÄEVA VEEL

Hommikul ärgates teen esimese tööasjana päevameili ära. Jah. Otse eetrisse Maltalt ;)
Aitab mõtetes natuke tagasi ka tulla. Ja päeval räägin Hardoga natuke telefonis juttu. Ja üritan keskenduda sellele, et kunagi saab ju jälle tagasi tulla.

Täna saan uute korterinaabritega tuttavaks. Nad on juba laupäevast meil, kuid pole seni trehvanud. Poiss ja tüdruk. Saksamaalt. Sellised noored grunged.
Kuna tüdruk on ennast üsna punaseks päevitanud, saan talle esmaabi anda. Lahkudes tuleb isegi lobedalt juba meelde "tschüs!" hüüda. See kõik kokku võtab esialgu tõsised näod täitsa naeratama.

Jube kahju, et nendega pikemalt ei saa siin olla ja saksa keelt natukenegi meelde tuletada. Lisaks igapäevasele malta, prantsuse ja hispaania keeles kümblemisele ja inglise keele praktiseerimisele. Õigus, köögiabilise Borisiga on suhtlemiseks vene keel. Aga see on tihti koht, kus selles keeltepaabelis mul juhe kokku jookseb. Ja veel. Pühapäeval kiriku juures küsis üks mees, et kas ma ratast lukku ei pane. Inglise keeles. Aga ta oli nii venelase näoga, et mul jooksis kokku, et mis keeles vastata :)

Tööl on alanud strawberry week. Terve poe laud saab kaetud erinevate maasikatoodetega. Rahvast käib hea reklaamitöö tulemusel uudistamas päris palju.
Ja siis terve päev restoranis, sest homme on siin juba viimane päev. Võtan viimast :) niuks.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar