laupäev, 5. juuli 2014

3. juuli - KOJU!

Täna ongi käes kojumineku päev. Kui Maltale tulles kõik mu uued tuttavad imestasid nagu ühest suust: "Only one month!", siis ma seda ei mõistnud. Täna hüüaks ise samamoodi.
Erisi hüvastijätmise tseremooniaid poiste ja Anaga ei jõua teha, sest nad lippavad tavapäraselt varakult tööle. Seda enam jääb ka nendega tunne sisse, et küll kohtume varsti jälle.

Pakin asjad, teen Hamruni linna veel ühe tiiru, lõpetan pakkimise ja chillin kodus. Täpselt kl 12 kohtun Paragoni-onuga, kes meenutab mulle välimuselt ja olekult kangesti ühte South Parki tegelast.
Meil on kõik kombes.

Nüüd jääb ainult oodata, millal lennujaama minekuks peale korjatakse. Mu sakslastest korterikaaslastel on natuke lõdvem töögraafik, nii et saame seltkondlikult seda teha. Siin rahvuste mitmekesises keskkonnas on huvitav tähelepanek, et sakslastega oleme me kõige enam samal lainel. Igal juhul väga mõnus paus enne minekut.
Kodu rõdul viimase Malta päikese käes chillimas.

Pilguheit kaardile. Kus käidud, mis tehtud.




Ja siis juba kiiresti - lennujaam - Frankfurt. F-s on lendudel ainult üks tund vahet. Lennukile tulejate hulgas on juba palju-palju eestlaseid. Nii nagu kuu aega tagasi minnes oli Ansip Tallinna lennujaamas, nii on ta nüüd ka taas pildil - koju tagasi lendamas.
 
Lennukile!

Ja paljud on saabumas koju tantsupeole ja laulupeole.
Ka Frankfurt-Tallinn lend läheb kiiresti. Peaaegu lennu lõpuni on näha kumavat päikest ja Tallinna lennujaamas võtab meid vastu pladistav vihm. Nagu üks väliseestlasest proua lennukis mainis (tähelepanuväärne on, et ta tuli Saksamaalt oma tütrepojaga laulupeole ja ise pole siia varem sattunud - kogu eesti keele pagas on pärit vanematelt): "No kui nüüd kogu aeg selline ilm on, siis on küll essusti!"

Ja olengi kodus! Suurte kallidega!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar